Garancia

Felhasznált anyagok minőségére

Kizárólag olyan autóüvegeket építünk be munkánk során, melyek megfelelnek az EU szabványainak, legyen szó első vagy hátsó szélvédőről vagy bármelyik oldalüvegről.

Ügyfeleink szakmai támogatásunk mellett igényeiknek megfelelően választhatnak a különböző szélvédő-márkák közül, így  lehetőségük nyílik erőforrásaikhoz igazítani a szolgáltatást.  

Ennek megfelelően gyári, gyári minőségű utángyártott illetve utángyártott autóüvegek közül választhatnak. Bármelyik esetről is legyen szó, az autóüvegek az EU szabványainak mindenféleképpen megfelelnek.


Szakmai kvalitásra

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésre. 

Széleskörű típusismerettel rendelkezünk, s az egyre fejlődő autóipar szakmai újításait figyelemmel kísérve végezzünk munkánkat.


Beépítés minőségére

A beépített gyári  ill. gyári minőségű utángyártott szélvédőknek, a felhasznált professzionális SIKA ragasztóanyagoknak és szakértelmünknek köszönhetően nagyon csekély esély van arra, hogy bármi probléma (pl. beázás, levegőbeáramlás) előforduljon szélvédőcserét követően. Azonban, ha mégis bármilyen  észrevétele lenne, mi garanciálisan javítjuk, szükség esetén újra cseréljük a szélvédőt! 

A karosszéria már meglevő rozsdásodása esetén a szélvédő kivételekor fotódokumentációt végzünk. Ilyen esetekben az új szélvédő behelyezése előtt a felületet minden esetben lekezeljük (meggátolva a további korróziót), azonban ez esetben csak csökkentett garanciát nyújtunk!

Vevői elégedettségre

Szakértelmünk illetve az eddigi vásárlói visszajelzések is alátámasztják, hogy ha Ön velünk cserélteti a szélvédőt, garantáltan elégedett lesz. 
Ez nekünk is érdekünk!
Azonban mi is emberből vagyunk, ezért ha a szélvédőcsere során vagy azt követően bármi kifogásolhatót tapasztal, kérjük, azt még véletlenül sem a szomszédnak panaszolja el - ő úgysem tud segíteni! Inkább haladéktalanul keressen meg minket! Felülvizsgáljuk a problémát és olyan megoldást nyújtunk, amellyel garantáltan elégedett lesz! 

Ne közlekedjen egyenetlen útfelületen!

A garancia érvényesítéséhez Önnek is körültekintően szükséges eljárnia!
Kérjük, a szélvédőcsere napján kizárólag sima úttesten közlekedjen!
Kerülje az egyenetlen útfelületeket, tehát földúton, terepen való közlekedést. A szélvédőragasztó teljes keresztmetszetében csak napokkal később szárad meg, ezért kiemelten fontos, hogy a csere napján megóvjuk a kezelt felületeket a rázkódástól!

Ne parkoljon útpadkára!

Mivel a szélvédőragasztó teljes keresztmetszetében csak napokkal később szárad meg, kérjük, kerülje az úttest szélén párhuzamosan történő “két kerékkel a padkán/két kerékkel az úttesten” típusú parkolást. 
A szélvédő a karosszéria merevítésében 30%-ban felelős. Ilyen típusú parkolásnál a kaszni minimális csavarodásnak van kitéve, ezáltal a szélvédő nem a megfelelő pozícióban helyezkedik el.