BLOG

Elindítjuk blog oldalunkat...

2021.01.25.

Mától igyekszünk mindig aktuális információkkal, hasznos tanácsokkal ellátni Téged, kedves olvasó

     - autó
     - autóüvegezés  
     - szélvédőjavítás valamint
     - lámpapolír témakörökben. 

Mert tudod:  

A Te autód fontos számunkra! 

 


Laza keddi nap, csörög a telefon. Vonal végén egy férfihang. Azt mondja, egy másik városból telefonál, cirka 120 km a táv...az állam a padlón: mégis mi a csudát akarnak tőlem onnét?! Távszerelést??

Biztos láttad már a szélvédő alsó sarkában levő jelöléseket. Tudod is, hogy mit jelentenek? Ha autóvásárlást tervezel, ezzel sem árt tisztában lenned, ugyanis rengeteg dolgot elárul az autóról..így kiküszöbölheted a hirdetésben közölt valótlan állításokat.

Biztos láttad már a szélvédő és az oldalüvegek alsó sarkában levő jelöléseket. Tudod is, hogy mit jelentenek? Ha autóvásárlást tervezel, ezzel sem árt tisztában lenned, ugyanis rengeteg dolgot elárul az autóról..így kiküszöbölheted a hirdetésben közölt valótlan állításokat.

Mész az autópályán, közeledsz egy kamionhoz és egyszercsak egy hatalmas koppanás töri meg a monotonitást..és rögtön látod is magad előtt az imént becsapódott kő nyomát. Ezzel valamit kezdeni kellene...

Beázások

2021.04.30

Sajnos olykor előfordul, hogy észrevesszük, átnedvesedett valahol a tetőkárpit, de olyan is előfordulhat, hogy egészen a padlóig csorog a víz. Cikkünkben a beázások esetleges okait boncolgatjuk.

Gyakran visszatérő jelenség, ha az ember fia szélvédőzésre adja a fejét, hogy olyan anyagokkal találkozik a karosszérián, amiket egyszerűen nem oda találtak ki. Ilyen példának okán a sziloplaszt is. Hogy miért? Olvasd el és megtudod!

Itt a jó idő, csiripelnek a madarak, zöldbe borul a természet és ezzel együtt megjelennek az utak mellett a fűnyíró traktorok és fűkaszás munkások... cikkünkben egy-két jótanácsot szeretnénk adni, hogy elkerüljétek az üvegkárokat.

Kellemetlen szitu, de bárkivel megeshet, hogy az autóba zárja a kocsikulcsot. Mi tévők legyünk, ha így járunk és nincs sehol egy zárszaki, aki ráérne? Törjük fel a saját autónkat vagy törjük be az üveget? De melyik üveget törjük be?

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Kormányrendeletben rögzített 2021. március 8-22. közötti időtartamra a zárvatartási kötelezettség a járműjavítói szolgáltatások körét nem érinti!