Fényszórópolír

Bemattult a fényszóró - újat vegyek vagy políroztassam?

A kérdés eldöntésében elsődleges szempont a fényszóró cseréjének anyagi vonzata. Az egyre újabb és újabb autókhoz az alkatrészek is egyre nagyobb anyagi vonzattal járnak. A csere és a polír közti árkülömbözet így jelentős mértékű lehet. 

Igaz, lehet autóbontóból beszerezni nem matt fényszórót is, de nem tudhatjuk, mikor jár le a bontott alkatrész mandátuma és így újra ott tartunk, hogy lehet, jobb lett volna políroztatni..?!
 
A fényszóró cseréje akkor indokolt és elengedhetetlen, ha repedés található rajta. Ez esetben a polír nem javasolt.

Nekiálljak otthon a polírozásnak? 

Annyi DIY videó van róla a neten, gyerekjátéknak tünik..

Lehet, hogy annak tűnik, de nem az! Sok házi polírt láttam már, az egyik videóban javasolt “technika” után például már pár nap alatt visszamattult a felület, de volt olyan házi polírozó ügyfelem, aki a csiszolást követő lakkozást választotta - az első autómosóig tartott az öröm, a mosókefe felszedte a lakkot a lámpa felületéről...

Bár költségkímélő megoldásnak tűnik, és a videók elhitetik velünk az otthoni kezelés eredményességét, de sok bosszuságtól, felesleges energiaráfordítástól kímélhetjük meg magunkat, ha szakemberre bízzuk a feladatot!

 Hogyan történik az eljárás?

  A fényszóró polírozása több lépcsőben történik. 

A matt, szennyezett réteg felületétől függően egy durvább felcsiszolással kezdődik, majd a többlépcsős, egyre finomodó csiszolások által jutunk el a speciális védelmet, szép fényes felületet eredményező két lépcsős polírozásig. 
A durva csiszolás kiszedi a nagyobb bemélyedéseket is, apróbb felületi sérüléseket, az egyre finomodó csiszolással pedig a felület porózus szerkezetét szüntetjük meg, így megakadályozva a szennyeződések, a víz bejutását a műanyag felületbe, melyek az elszineződés, a lerakódó vízkő okozói. 
Az így előkészített tiszta, karcmentes felületre kerül fel két lépcsőben a speciális polírpaszta gépi felhordás által. Ezt követően speciális filmbevonatot kap a fényszóró, mely tartós UV-védelemmel látja el felületet, vízlepergető hatású és hosszútávú, csillogó fényességet kölcsönöz a fényszórónak “like a new” (mintha új lenne) hatást keltve. 
 
A kezelés ideje 40-60 perc, ára a lámpa méretétől függ.  Pontos árajánlatért, időpontegyeztetés miatt vegye fel felem a kapcsolatot!

Extra védelemre vágysz?

Akkor ezt Neked találták ki! Kérd a polírt kerámia bevonattal! 

Érdekel? Olvass róla bővebben ITT.

  

Kapcsolat

☎️ +3620 394 22 20
🏠 9200 Mosonmagyaróvár, Kenyérgyári út 5.