Partnerkapcsolat minőségi gyártóval

2021.02.17

Számunkra fontos a minőségi munkavégzés. Minőségi munkát pedig csak minőségi anyagokkal, gondos odafigyeléssel lehet végezni.


Örömmel jelentjük be, hogy nem más autóüveg forgalmazó céggel létesítettünk partnerkapcsolatot, mint az egyik legnagyobb, francia hátterű  Saint-Gobain Hungary Kft-vel, melynek anyacége több, mint 350 éves, ma 64 országban van jelen, Európa egyik legpatinásabb folyamatosan működő társasága, a Párizsi Tőzsde egyik legrégebbi alapítású tagja. 


A Saint-Gobain a világ egyik vezető autóüveg gyártója már több, mint 80 éve. Minden második európai gépjármű Saint-Gobain Sekurit szélvédővel van szerelve, ezért alkalmazzuk mi is legtöbbször ezt a márkát a CASCO-s szélvédőcserék esetén. A Saint-Gobain Sekurit úttörője az iparágnak, a Sekurit üvegek, valamint a beszereléséhez szükséges termékek (ragasztók, keretek) alap részét képezik munkánknak, ezért állíthatjuk biztosan, hogy kizárólag minőségi munkát adunk ki a kezünkből. 

Ha jobban is érdekelnek a Saint-Gobain Sekurit szélvédő innovációi, kattints ide!

Műhelyünk más gyártókkal is kapcsolatban áll, így igyekszünk széles körben kiszolgálni Ügyfeleinket. Részletes tájékoztatás személyesen, e-mailben vagy telefonon kérhető!

+36203942220