BLOG

Elindítjuk blog oldalunkat...

2021.01.25.

Mától igyekszünk mindig aktuális információkkal, hasznos tanácsokkal ellátni Téged, kedves olvasó

     - autó
     - autóüvegezés  
     - szélvédőjavítás valamint
     - lámpapolír témakörökben. 

Mert tudod:  

A Te autód fontos számunkra! 

 


Kellemetlen szitu, de bárkivel megeshet, hogy az autóba zárja a kocsikulcsot. Mi tévők legyünk, ha így járunk és nincs sehol egy zárszaki, aki ráérne? Törjük fel a saját autónkat vagy törjük be az üveget? De melyik üveget törjük be?

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Kormányrendeletben rögzített 2021. március 8-22. közötti időtartamra a zárvatartási kötelezettség a járműjavítói szolgáltatások körét nem érinti!

Már-már közhely, hogy veszélyhelyzetben éljük napjainkat. Magyarország Kormánya számos intézkedést hozott, hogy az emberek életét könnyítse, s közéjük tartozik az is, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt lejáró forgalmi engedélyek meghosszabbítása jelenleg nem kötelező. De vajon, hogy érinti ez azt a helyzetet, mikor a lejárt műszakival történik a...

Van az, amikor az ember autója nem annyira felszerelt, hogy az autóban ülve, melegedve az ülésfűtésen várja, hogy olvadjon a szélvédő jege.. vagy mondok jobbat, már az előre befűtött autóba beszállva csak indít és már megy is a dolgára..

Olyan extrém hidegre, mint Amerikában, szerencsére nem kell számítanunk kis országunkban, ám azért vannak téli reggelek, amikor jelentősen lehűl az idő. A jegesedés és a hideg nem kevés bosszúságot okoz az autósnak, de szerencsére a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy könnyedén felvegyük a harcot ellenük..